Przekaż nam 1,5% podatku. Wpisz nasz KRS 0000 220 518 w swoim zeznaniu podatkowym lub skorzystaj z darmowego programu do rozliczenia PIT

Pomoc żywnościowa

https://zabrze.bliskoserca.pl/aktualnosci/podziel-sie-posilkiem-stawka-jest-milion,875
Zabrze Zapowiedź

Podziel Się Posiłkiem! Stawką jest milion

Od 23 do 24 września odbędzie się ogólnopolska zbiórka żywności, w którą jak co roku włącza się Chrz...
więcej
https://opolelubelskie.bliskoserca.pl/aktualnosci/ruszyli-jesli-masz-samochod-ty-tez-mozesz-pojechac,865
Opole Lubelskie

Ruszyli. Jeśli masz samochód, ty też możesz pojechać

28 sierpnia w Chruślankach Józefowskich odbyło się pierwsze powakacyjne wydawanie żywności prowadzon...
więcej
https://pulawy.bliskoserca.pl/aktualnosci/pulawy-jak-tu-nie-wierzyc-w-cuda,1053
Puławy

Puławy: jak tu nie wierzyć w cuda

Puławska filia ChSCh, kierowana przez Annę Karpetę i tym razem nie zawiodła osób potrzebujących. W c...
więcej
https://sandomierz.bliskoserca.pl/aktualnosci/sandomierz-pomoc-od-serca,845
Sandomierz

Sandomierz: pomoc od serca

Punkt wydawania żywności prowadzony przez wolontariuszy filii Chrześcijańskiej Służby Charytatywnej ...
więcej
https://stalowawola.bliskoserca.pl/aktualnosci/stalowa-wola-to-wspaniali-ludzie,846
Stalowa Wola

Stalowa Wola: to wspaniali ludzie

11–13 lipca trwało kolejne już wydawanie żywności prowadzone w mieszczącym się w Zaleszanach punkcie...
więcej
https://lwowek.bliskoserca.pl/aktualnosci/lwowek-slaski-rece-pelne-pracy,834
Lwówek Śląski

Lwówek Śląski: ręce pełne pracy

5-7 lipca trwało kolejne wydawanie żywności w punkcie Chrześcijańskiej Służby Charytatywnej (ChSCh) ...
więcej

Poznaj wszystkie nasze projekty!

Z roku na rok staramy się powiększać zakres naszych działań oraz ilość osób, do których docieramy z pomocą. Zobacz, jak to robimy.

więcej
Zapisz się na Newsletter
Chrześcijańska Służba Charytatywna
ul. Foksal 8
00-366 Warszawa
Telefon:
(22) 31 31 425
E-mail:
biuro@bliskoserca.pl
Facebook
YouTube
Ta strona używa plików Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Czytaj więcej »
Zamknij