Przekaż nam 1,5% podatku. Wpisz nasz KRS 0000 220 518 w swoim zeznaniu podatkowym lub skorzystaj z darmowego programu do rozliczenia PIT

Pomoc osobom ubogim

https://sandomierz.bliskoserca.pl/aktualnosci/sandomierz-wolontariusze-wydali-10-ton-zywnosci,1507
Sandomierz

Sandomierz: wolontariusze wydali 10 ton żywności

Wolontariusze filii Chrześcijańskiej Służby Charytatywnej (ChSCh) w Sandomierzu podsumowali kolejny ...
więcej
https://torun.bliskoserca.pl/aktualnosci/torun-zywnosc-dojechala-na-czas,1505
Toruń

Toruń: żywność dojechała na czas

15 ton żywności, ponad 350 zadowolonych osób, pomoc o wartości 59 tys. zł. Tak wolontariusze filii C...
więcej
https://konin.bliskoserca.pl/aktualnosci/koncert-w-koninie-rozegrac-mecz-zycia,1498
Konin Zapowiedź

Koncert w Koninie: rozegrać mecz życia

Mateusz ma 8 lat. Cierpi z powodu dziecięcego porażenia mózgowego, w wyniku czego nie może samodziel...
więcej
https://sonsk.bliskoserca.pl/aktualnosci/sonsk-320-osob-czeka-na-pomoc,1496
Sońsk

Sońsk: 320 osób czeka na pomoc

9,5 tony żywności wydali osobom potrzebującym w 2012 r. wolontariusze filii Chrześcijańskiej Służby ...
więcej
https://bielsko-biala.bliskoserca.pl/aktualnosci/bielsko-biala-pol-miliona-pomocy,1493
Bielsko-Biała

Bielsko-Biała: pół miliona pomocy

Pomoc żywnościowa o wartości ponad pół miliona złotych trafiła do najbiedniejszych mieszkańców Biels...
więcej
https://skoczow.bliskoserca.pl/aktualnosci/skoczow-przekazali-ponad-30-ton-zywnosci,1487
Skoczów

Skoczów: przekazali ponad 30 ton żywności

Wolontariusze filii Chrześcijańskiej Służby Charytatywnej (ChSCh) w Skoczowie podsumowali kolejny ro...
więcej

Poznaj wszystkie nasze projekty!

Z roku na rok staramy się powiększać zakres naszych działań oraz ilość osób, do których docieramy z pomocą. Zobacz, jak to robimy.

więcej
Zapisz się na Newsletter
Chrześcijańska Służba Charytatywna
ul. Foksal 8
00-366 Warszawa
Telefon:
(22) 31 31 425
E-mail:
biuro@bliskoserca.pl
Facebook
YouTube
Ta strona używa plików Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Czytaj więcej »
Zamknij