Przekaż nam 1,5% podatku. Wpisz nasz KRS 0000 220 518 w swoim zeznaniu podatkowym lub skorzystaj z darmowego programu do rozliczenia PIT

Pomoc osobom ubogim

https://olsztyn.bliskoserca.pl/aktualnosci/olsztyn-przekazanie-odziezy-z-przemytu,923
Olsztyn

Olsztyn: przekazanie odzieży z przemytu

Pomimo pięknej pogody za oknem nieubłaganie nadchodzi listopad, a wraz z nim chłodne wieczory, pluch...
więcej
https://bliskoserca.pl/aktualnosci/pulawy-zglos-sie-po-odziez,919
Zapowiedź

Puławy: zgłoś się po odzież

Filia Chrześciajńskiej Słuzby Charytaywnej (ChSCh) w Puławach organizuje wydawanie odzieży. Odbędzie...
więcej
https://konin.bliskoserca.pl/aktualnosci/19-ton-zywnosci-w-koninskiem,917
Konin

19 ton żywności w Konińskiem

Filia Chrześcijańskiej Służby Charytatywnej (ChSCh) w Koninie czynnie włączyła się w ogólnopolską ak...
więcej
https://poznan.bliskoserca.pl/aktualnosci/poznan-podziel-sie-posilkiem-lepiej-niz-w-grudniu,956
Poznań

Poznań: Podziel Się Posiłkiem - lepiej niż w grudniu

Do trwającej 23–24 września zbiórki żywności Podziel Się Posiłkiem włączyła się również poznańska fi...
więcej
https://wroclaw.bliskoserca.pl/aktualnosci/podziel-sie-posilkiem-wroclaw-cuda-sie-zdarzaja,914
Wrocław

Podziel Się Posiłkiem, Wrocław: Cuda się zdarzają

– Pewien pan podjechał z pełnym koszykiem. On i jego żona weszli do sklepu tylko po to, żeby zrobić ...
więcej
https://stalowawola.bliskoserca.pl/aktualnosci/stalowa-wola-otwarte-serca-karmia-glodnych,913
Stalowa Wola

Stalowa Wola: otwarte serca karmią głodnych

23–24 września trwała ogólnopolska zbiórka żywności zorganizowana w ramach programu Podziel Się Posi...
więcej

Poznaj wszystkie nasze projekty!

Z roku na rok staramy się powiększać zakres naszych działań oraz ilość osób, do których docieramy z pomocą. Zobacz, jak to robimy.

więcej
Zapisz się na Newsletter
Chrześcijańska Służba Charytatywna
ul. Foksal 8
00-366 Warszawa
Telefon:
(22) 31 31 425
E-mail:
biuro@bliskoserca.pl
Facebook
YouTube
Ta strona używa plików Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Czytaj więcej »
Zamknij